Palvelut

Mallit

Kauttamme voit tilata malleja yrityksesi kasvoksi tai vaikkapa musiikkivideon kuvauksiin. Listoiltamme löydät myös upeita plusmalleja.

Esiintymisen ammattilaiset

Missitoimiston kautta tilaat tapahtumaasi/tuontantoosi ammattitaitoiset juontajat, luennoitsijat ja esiintyjät. Kysy Lisää!

Kuvauspaketit

Tuotamme henkilö- ja mainoskuvauksia räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Teidän tarvitsee vain kertoa millaisista kuvista unelmoit ja me toteutamme sen.

Tapahtumat

Millainen on unelmiesi tapahtuma? Oli kyseessä sitten messut tai muotinäytös, laajan verkostomme avulla se on toteutettavissa. Kysy rohkeasti tarjousta!

Brändilähettiläät

Missitoimiston kautta saat yrityksesi tapahtumiin koulutetut ja kielitaitoiset asiakaspalvelun ammattilaiset.

Sosiaalinen media

Kaipaako tuotteesi/yrityksesi näkyvyyttä somessa? Listoiltamme löytyy useita sosiaalisen median osaajia joiden avulla tämä onnistuu.

Palvelut

Vuosien varrella olemme tuottaneet lukuisia tapahtumia ja välittäneet Miss Suomi -kolmikon lisäksi koulutettuja brändilähettiläitä kaikenlaisiin tapahtumiin. Omaamme laajan kontaktiverkoston maamme huippuosaajiin tapahtuma-alalla jonka ansioista pystymme toteuttamaan
kaiken kokoisia tapahtumia.

F-TAKUU

Olemme aina pitäneet sen, mitä olemme luvanneet. Pysymme sanassamme ja pidämme sopimuksista kiinni. Haluamme kuitenkin antaa palveluillemme takuun, jolla takaamme palvelumme tason.

NOPEUSTAKUU

Meiltä saat miehityksen tapahtumaasi 24h varoitusajalla.

VENTONIEMI Buses on saanut ilolla hoitaa Miss Suomi-kiertueen kuljetuksia jo usean vuoden ajan. Yhteistyö on ollut timanttista, joustavaa ja ennen kaikkea kaunista. Miss Suomi-logoteipatulla bussilla on näkyvyys ja julkisuus ollut taattu missikiertueen aikana. Kauniit matkustajamme ovat kiitettävästi pitäneet näkyvyyttä yllä taitavina somettajina. Kiva on ollut heidän ihania postauksia ja videoita nähdä ja olemme niitä voineet jakaa omillekin sivuillemme, kauniita kuvia on ilo jakaa.


Lämpimästi voimme suositella yhteistyötä Miss Suomi -organisaation kanssa ja käyttämään heidän promootiohenkilöitä tapahtumissanne. Me olemme vuosittain saaneet haluamamme näkyvyyden!


VENTONIEMI Buses - Liikutamme Sinua - Enjoy the Quality


eSmile on tehnyt Miss Suomi-organisaation kanssa yhteistyötä jo 10 vuoden ajan mm. finalistien hammasvalkaisupäivien parissa. Olemme myös käyttäneet kiertueilta tutuksi tulleita esiintymisen ammattilaisia erilaissa pr- ja kuvaustehtävissä. On ollut ilo seurata kuinka finalistien valmiudet edustus- ja esiintymistehtävissä ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja kiertue ja koulutus kehittyy koko ajan ja elää ajassa.


-eSmile

previous arrow
next arrow
Slider
Ota yhteyttä