TULOSSA online-koulutukset 2020

TULOSSA ONLINE-KOULUTUKSET  2020:

 

More than Beauty BASIC 

Yhä useammassa ammatissa joudumme olemaan esillä ja joudumme pitämään puheita. Koulutus tarjoaa kaikille mahdollisuuden esimerkiksi elämän taitekohdassa löytää uudelleen itsevarma itsensä. Koulutuksen osa-alueet tarjoavat useissa eri ammateissa toimiville oppeja esiintymiseen, itsensä ilmaisemiseen ja esim. korkokengillä kulkemiseen. Koulutus tarjoaa ammattilaisten ohjauksessa eväitä itsetunnon vahvistamiseen. Koulutuksen aikana saa henkilökohtaisen sparrauksen, jossa rakennetaan kehittymisen polku. Koulutuksen kesto on kolme kuukautta.

Löydä sisäinen kuningattaresi
on Sunneva Kantolan suosittu luento/valmennus.
Sunneva on luennoinut / valmentanut vuosien ajan ihmisiä löytämään positiivisen asenteen elämään ja kannustanut ihmisiä löytämään omat vahvuudet. Sunnevan missio on naisten voimaannuttaminen ja itsetunnon vahvistaminen.  Sunnevan vahvuus ja ominta alaa ovat hyvän yhteishengen luominen, itsetunnon kohotus ja positiivisen asenteen etsiminen elämän myrskyjenkin keskeltä. Sunneva kannustaa ihmisiä löytämään oman sisäisen kuningattarensa suosituilla, itsetuntoa kohottavilla ”Löydä sisäinen kuningattaresi” -valmennuksilla / luennoilla.

Lokakuussa aukeaa online -valmennus, jossa on paljon eri teemoja ja näihin liittyviä harjoitteita.  Koulutus toteutetaan verkossa ja koulutuksen kesto on viisi viikkoa.