Miss Suomi 2019 Alanya Camp

Missikiertue lähti käyntiin maanantaina, kun finalistit julkistettiin yleisölle mediatilaisuudessa hotelli Presidentissä. Heti tilaisuuden jälkeen kiertue starttasi täydellä teholla. Kolmen ensimmäisen kiertuepäivän aikana kuvattiin bikinikuvat studiossa, alusvaatekuvat Vanajanlinnassa, istutettiin puuntaimia luontoretken ohella, vierailtiin useilla yhteistyökumppaneilla Tampereella ja Hämeenlinnassa sekä esiinnyttiin yleisölle kauppakeskusnäytöksessä.

Torstaina vihdoin koitti yksi kiertueen odotetummista hetkistä, kun lähdettiin perinteeksi muodostuneelle matkalle Turkin Alanyaan! Päivä vietettiin pääasiassa matkustaen, jolloin matkustusajan pystyi hyötykäyttämään haluamallaan tavalla. Laura ja Elisa kertoivat keskittyvänsä lennoilla lepäämiseen ja palautumiseen, sillä kiertueen aikana omaa aikaa on tarjolla käytönnössä vain matkustaessa. Myös tulevien esittelypuheiden suunnitteleminen kiertuetapahtumia varten oli suunnitelmissa.

Turkin päässä odottanut kyyti kuljetti seurueen pitkän päivän jälkeen hotellille, jossa siirryttiin illallisen kautta sviitteihin yöunille.