Kuka on Nina Heinikoski?

Nimi: Nina Heinikoski
Ikä: 26
Kaupunki: Turku
Ammatti: lähihoitaja / sivutoiminen yrittäjä

Harrastan: Vapaa-aikani kuluu hevoseni Rambon kanssa. Joskus innostun myös starttaamaan kouluratsastus-kilpailuissakin! Koirani Milo kulkee mukanani jokapuolelle ja on mahtavaa lenkkeily seuraa.

Työskentelen: Olen vakituisessa työsuhteessa vanhainkodilla Raisiossa. Siellä on mahtava ilmapiiri ja koirani on siellä melkein päivittäin mukana, vanhukset rakastavat sitä! Teen myös sivutoimisena yrittäjänä kauneusalalla töitä Turun keskustassa.

Esine, josta et luopuisi: Mulla on aina käsilaukku mukana! Siellä on kaikki tarvittava ja tarpeeton mukana.

Yllättävä fakta: Rakastan vanhoja Disneyn piirrettyjä! Ja osaan melkein kaikki laulut ulkoa!

Olen hyvä: Olen hyvä heittäytymään uusiin tilanteisiin! Rakastan tutustua erilaisiin ihmisiin sekä saada ympärilläni olevat  hyvälle tuulelle.

Unelmoin: Tällä hetkellä unelmani on olla koko kansan Missi ja luoda kontakteja kansainvälisesti. Luoda ura jossa parhaimmat puoleni pääsevät oikeuksiinsa. Perheen perustaminen tulevaisuudessa, kun olen toteuttanut itseäni ja luonut uran.

Minulla on: Todella hyvä paineensietokyky! Vaikka teen monia erilaisia asioita, osaan pitää keskittymisen tiettyyn asiaan kerrallaan.

En ole aina: En ole aina ollut yhtä kärsivällinen. Ennen halusin asioiden tapahtuvan nopeasti ja heti. Nyt olen opetellut siihen että ajan kanssa asioihin voi vaikuttaa ja asioita arvostaa enemmän kun ne eivät tapahdu heti.

Minun pitäisi: Rauhoittua itsekseni. Huomaan joskus että olen koko ajan menossa ja energiaa riittäisi, kunnes tulee stoppi. Ja sitten on pakko olla hetki paikoillaan, rauhoittua ja miettiä asioita. Onko pakko tehdä tietyt asiat nyt, vai voinko tehdä sen huomenna? Uhka vai mahdollisuus? Tätä minun täytyy edelleen harjoitella.

Olen luonteeltani:  Olen luonteeltani hauska, räväkkä ja energinen. Rakastan erilaisia ihmisiä ja uusiin ihmisiin tutustumista. Haluan myös antaa ihmisille aina hyvän ensivaikutelman itsestäni, olin sitten kassajonossa tai puhuessani puhelinmyyjälle. Otan muut ihmiset huomioon ja tartutan heihin positiivista energiaa! Rakastan esiintymistä ja huomiota!

Persoonani ei jätä ketään kylmäksi! 

Vapaa sana: Uskaltakaa haaveilla ja unelmoida. Mikään ei ole mahdotonta kun uskaltaa sanoa sen ääneen. Tehkää asioita joista tykkäätte ja mistä saatte hyvää energiaa. Ajatelkaa isosti ja uskokaa itseenne. Olkaa just sellaisia kuin olette ❤
Somelinkit:
IG: ninaheinikoski
SC: ninaheinikoski