Kuka on Jutta Kyllönen?

Kuvaaja @sofiaannah


Nimi:
Jutta Kyllönen
Ikä: 20
Kaupunki: Oulu
Ammatti: Olen valmistunut ylioppilaaksi 2017 jonka jälkeen olen tehnyt erilaisia myyjän töitä

Harrastan: Kuntosalia, ulkoilua koirien kanssa sekä kuvailua. Minulla on myös reippaasti yli 10 vuoden tanssitausta SM- ja MM-tasolla. Olen harrastanut show-, disco- ja street-lajeja.
Työskentelen: Telialla myyjänä
Esine, josta en luopuisi: Apua tämä on tosi vaikea kysymys, mutta kun yksinkertaisesti miettii niin varmaan hammasharja. Mää en voi mennä nukkumaan jos hampaita ei oo pesty tai lähtä yhtään mihinkään ennen sitä.
Yllättävä fakta: Mulla on lukihäiriö, mikä näkyy hitaana lukemisena, luetun ymmärtämisessä sekä yhdyssanoissa. Ne ei meinaa millään jäädä mieleen ja välillä pitää googletella sanoja, et miten se nyt menikään. Välillä on myös vähän sanat solmussa ig-päivityksissäkin, mutta ei se mitään!
Olen hyvä: Kaiken näkösessä treenaamisessa. On se sitten kuntosali, tanssi, catwalk-harjottelu, lukeminen tai liittymien ulkoa opetteleminen. Teen sen kunnolla alusta asti ja tunteella, virheistä oppii ja ahkeruus palkitaan.
Unelmoin: Mulla on monta unelmaa. Niin kliseeltä kun se kuulostaa niin unelmoin siitä että voin olla aidosti ja oikeasti onnellinen ja tyytyväinen omaan elämään. Myös siitä että perhe ja läheiset pysyvät terveinä, sekä siitä että pääsen tekemään jotain mikä on itselle tärkeää ja mukavaa hommaa. Unelmoin myös siitä, että uskallan rohkeasti ja itsevarmasti mennä kohti niitä unelmia mitä haluan toteuttaa.
Minulla on: Kaksi yorkshirenterrieriä Nala ja Kaisa aka. Sirpa. Ja nuo tirriäiset on mulle kaikki kaikessa, jo yksikin yö erossa heistä tekee pahaa. Nala ja Kaisa tuo niin paljon iloa, naurua ja hymyä mun elämään että heistä olen todella kiitollinen.
En ole aina: Ollut kasvissyöjä, mutta kohta vois 10 vuotta tulla täyteen. Kalaa syön ja maitotuotteita välttelen. Tein valinnan eettisistä syistä enkä oo päivääkään katunut. Nykyään on helppo elää kasvissyöjänä kun niin paljon erilaisia vaihtoehtoja on tullut markkinoille!
Minun pitäisi: Olla stressaamatta asioita vähän vähemmän, vaikka siinä olen kyllä kehittynytkin ja vielä viedä itseäni enemmän mukavuusalueen ulkopuolelle koska siellä se kehittyminen tapahtuu. Myös puhumista luontevasti haluan opetella lisää ja kehittyä siinä paljon!!
Olen luonteeltani: Todella puhelias ja sosiaalinen, mistä olen saanut välillä kuullakkin. Oon tosi empatiakykyinen ja välillä vierähtää kyynel jos toinenkin todella herkästi. Osaan myös asettua helposti toisen kenkiin eikä jakaminen joukkueurheilun ja siskon takia ole vaikeaa. Olen myös rehellinen ja osaan kertoa oman mielipiteeni. Mutta pohjimmiltani olen todella iloinen, reipas ja positiivinen tyyppi ja toivonkin että mua on helppo lähestyä!
Vapaa sana: On vieläkin ihan mieletöntä olla mukana tässä kilpailussa ja huomata oma pienikin kehitys, siitä mistä ollaan vuosi sitten lähdetty. Olen niin kiitollinen että saan tehdä omaa juttua ja olla just oma itseni. Haluan viedä omaa tarinaani eteenpäin ja päästä pitkälle ja oon valmis tekemään sen eteen paljon töitä. Thankful, Grateful and Blessed.
Some:
Iinstagram: juttakyllonen
Snapchat: Jutta Kyllönen