Kuka on Emmi Suuronen?

Nimi: Emmi Suuronen
Ikä: 25 vuotta
Kaupunki: Kouvola
Ammatti: RakennusmestariHarrastan: ratsastusta, ilmajoogaa ja koiran kanssa touhuilua.

Työskentelen:  työmaainsinöörinä Kimolan kanava – hankkeella.

Esine, josta et luopuisi: valitettavaa, mutta puhelin. Onneksi olen oppinut jättämään puhelimen välillä kokonaan pois ja elämään hetkessä läsnä. Ilman sitä en kuitenkaan pärjäisi. Millä sitä muuten tilaa pitsat kotiin?!

Yllättävä fakta: Lempinimeni on “Kana”. Sain nimen ala-asteella, kun hevostallilla tyttöjen kesken oli leikkimielinen talliperhe. Oli isää, äitiä, mummoa, koiraa, kissaa ja minusta tuli talliperheen lemmikkikana. Minua ruvettiin kutsua pelkästään lempinimelläni ja ylä-asteella opettajatkin käyttivät ainoastaan sitä nimeä, enkä tunnistanut oikeaa nimeäni. Ammattikoulussa oma nimeni syrjäytti lempinimen, mutta vanhimmat ystäväni sekä tutut hevospiireistä käyttävät edelleen minusta lempinimeä Kana!

Olen hyvä: kuuntelemaan ja ratkaisemaan ongelmia. Olen myös hyvä nukkuja.

Unelmoin: matkasta New York:iin. Tämän meinaan toteuttaa lähitulevaisuudessa, sillä haluan elää unelmiani elämässäni ja tehdä niiden eteen töitä. If you can dream it, you can do it! Niin kuin nyt tämä Miss Suomi – kilpailukin!

Minulla on: maailman paras suuri pieni koira Selma ❤️ touhuamme paljon yhdessä ja hän kulkee mukanani päivittäin jopa töissä! Selma onkin Suomen eniten kanavan rakentamisesta tietävä koira!

En ole aina: ollut kovinkaan itsevarma itsestäni. Sain nuorena kuulla paljon vaaleasta afrokiharahiuksistani sekä luonnostaan hoikasta kropastani. Kuvittelin etten sovi mihinkään muottiin ja halusin muuttaa hiuksiani sekä väkisin lihottaa itseäni. Onneksi muutama vuosi sitten tajusin, että jokainen on oman elämänsä ”muotti” eikä kukaan muu voi sopia siihen. Sitä kautta löysin oman sisäisen hehkun ja itsevarmuuden. Ja ei ole mitään upeampaa kuin olla juurikin sitä mitä on!

Minun pitäisi: oppia välillä olemaan paikallaan ja kestämään tylsyyttä! Minulla on aina ollut monta rautaa tulessa ja nautin siitä, mutta vapaina hetkinä sohvalla makaaminen saa minut ahdistumaan ja miettimään mitä kaikkea pitäisi tehdä makaamisen sijaan. Tämän eteen olen tehnyt ja tulen tekemään töitä, että välillä on ihan ok olla tekemättä mitään.

Olen luonteeltani: iloinen, välittävä, erittäin kunnianhimoinen ja sanavalmis. Hymyni on myös usein herkässä ja tarttuvainen. Rakastan huumoria ja puhumista. Etenkin syvälliset keskustelut ovat erittäin lähellä sydäntäni. En pelkää liata vaatteitani tai käsiäni töissä tai harrastuksissani, mutta minusta löytyy myös huoliteltu puoli, joka rakastaa korkeita korkoja ja muotia.

Vapaa sana: Hymyilkää ja jakakaa hymyänne päivittäin tutuille sekä tuntemattomille! Fiilikset tarttuu ympärillä oleviin ja emmehän halua huonoa oloa kellekään. Kaikki me ollaan ihmisiä ihmisten joukossa. Oli sukupuoli, seksuaalisuus, pituus, paino, uskonto, ammatti tai vaikka lempiväri mitä tahansa. Jokainen meistä on upea juuri sellaisena kuin on!

Somelinkit:
IG: emmi.suuronen
Snapchat: emmisuuronen
FB: Emmi Suuronen