Kuka on Emmi Näykki?

Nimi: Emmi Näykki
Ikä: 24 vuotta
Kaupunki: Olen kotoisin Seinäjoelta, mutta asunut jo reilun vuoden verran Helsingissä.
Ammatti: Opiskelen tällä hetkellä matkailualan restonomiksi, mutta selkeitä tulevaisuudensuunnitelmia ammattini suhteen ei vielä ole. Toivon pystyväni yhdistämään koulutukseni sekä misseyden jollain tavoin tulevassa työssäni. Olen kiinnostunut esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä sekä niiden parissa työskentelystä ja mahdollisesti juontohommista!
Harrastan: Kuntosalilla treenaamista ja kesän tullen myös lenkkeily maistuu. Toisinaan tykkään käydä rauhoittumassa pilates -tunneilla.
Työskentelen: Tällä hetkellä smoothiebaarissa.
Esine, josta et luopuisi: Passi! Minulla on vielä monta maailman kolkkaa nähtävänä.
Yllättävä fakta: Olen toisinaan liiankin empaattinen. Ajattelen välillä esineilläkin olevan tunteet..
Olen hyvä: Leipomaan. Leipominen on mielestäni hauskaa puuhaa, mutta olen sen verran makean ystävä, etten viitsi sitä pelkästään omaksi ilokseni tehdä..
Unelmoin: Maailmanympärimatkasta, sillä minulle tärkeää on päästä näkemään ja kokemaan mahdollisimman paljon myös kotimaan ulkopuolelta. Erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin tutustuminen avartaa omia näkemyksiä ja lisää suvaitsevaisuutta, jota mielestäni maailmassa tarvitaan enemmän.
Minulla on: Aina ollut hyvät perhe- ja ystäväsuhteet ja olenkin erittäin kiitollinen saadessani näin paljon tukea ja kannustusta ympäriltäni. <3
En ole aina: Erityisen siisti. Elän toisinaan hallitun kaaoksen keskellä ja usein huomaan löytäväni kaipaamani tavarat helpommin täältä kuin täysin siististä kodista…
Minun pitäisi: Olla rohkeampi. Välillä etenkin isommassa porukassa huomaan jääväni tarkkailijan rooliin ja miettimään mitä voin sanoa ja mitä en. On tärkeää pystyä kertomaan oma mielipiteensä asioista, eikä epäröidä onko riittävän fiksu osallistuakseen keskusteluun tai miettiä mitä muut ajattelevat.
Olen luonteeltani: Sekä menevä, että rauhallinen. Innostun helposti uusista asioista ja olenkin ensimmäisenä toteuttamassa hauskoja extempore ideoita ystävieni kanssa. Vastapainoksi tarvitsen myös omaa aikaa, jolloin nautin hiljaisuudesta kotosalla ja kerään voimia tulevia koitoksia varten.
Vapaa sana: Tärkeintä elämässä on tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi ja joita voit muistella hymyssä suin vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Aloita unelmiesi toteuttaminen jo tänään, sillä jokainen päivä on uusi mahdollisuus!
Somelinkit:
Instagram @emminaykki