u
  • kilpailu
  • sponsorit
  • etusivu
  • facebook
  • instagram
MISS SUOMI > KILPAILU > KILPAILUOHJEETIlmoittautuminen kilpailuun tapahtuu sähköisesti

Täytä ilmoittautumislomake ja liitä mukaan kaksi valokuvaa: yksi kasvokuva ja yksi kokovartalokuva. Sähköisesti lähetyt kuvatiedostot tulee nimetä omalla nimellään. Kuvien ei tarvitse olla studiotasoa, mutta laatuun kannattaa kiinnittää huomiota (esim. riittävä valaistus, yhtenäinen ja yksivärinen tausta). Kuvat voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia. Kasvokuva mielellään suoraan edestä ja pelkästään kasvoista. Kokovartalokuvassa asun tulisi mieluiten olla uimapuku.

Ilmoittautumisten perusteella valitaan noin 50 kilpailijaa kutsuttavaksi Miss Suomi -casting-tilaisuuteen. Casting-tilaisuuden pääpaino on kutsuttuja varten ja aikataulu laadittu sen mukaisesti.

”Villi kortti ” mahdollisuus:

Casting-tilaisuuteen on mahdollisuus tulla myös ilman kutsua. Tilaisuuteen on järjestetty ns. esituomaristo jolle kaikki ns. villi kortti -kilpailijat pääsevät näyttäytymään. Esituomaristo päättää jatkoon pääsemisestä. Tällaisia "lisäpaikkoja" on rajoitetusti, mutta se on mahdollista.

Castingissa valitaan 20 semifinalistia jatkoon. 20 semifinalista jatkaa kilpailussa ja heille järjestetään n. viikon mittainen missikoulu.

Kaikki semifinalistit esitellään myös medialle. Semifinalistit valmistautuvat 2-3 kuukautta kohti semifinaalia jossa valitaan 10 finalistia. 10 finalistin valinnan jälkeen alkaa Miss Suomi -kiertue joka huipentuu Miss Suomi -finaaliin.

Miss Suomi ja Perintöprinsessat tekevät Finnartist Oy:n kanssa erillisen sopimuksen missivuoden tapahtumista. Kaikki semifinaaliin päässeet saavat tutustua sopimukseen ennakolta ja allekirjoittavat sen omalta osaltaan hyväksymisen merkiksi. Finnartist Oy allekirjoittaa sopimuksen kilpailussa valitun voittajakolmikon kanssa ja muiden osalta sopimus raukeaa. Sekä casting että semifinaali ovat medialta suljettuja tilaisuuksia.


img01img02img03