Miss Suomi – Kauniisti Itsevarma

Miss Suomi – Kauniisti Itsevarma

Suomen arvostetuin, tunnetuin ja seuratuin kauneuskilpailu

Miss Suomi -kilpailu on paljon enemmän kuin kauneuskilpailu.
Miss Suomi -kilpailu on kokonaisuudessaan edustavuuskilpailu, jossa voittaja pääsee edustamaan Suomea satojen miljoonien katsojien eteen maailmalle. Edustavuus tarkoittaa sitä, miten nuori nainen, tai mies kantaa persoonansa, katsoo toisiin ihmisiin ja toimii heidän kanssaan. Se on lämpöä katseessa ja pilkettä silmässä, itseluottamusta, tasapainoa ja henkistä voimaa – paljon, paljon enemmän kuin pelkkää kauneutta.

Miss Suomi -kilpailussa kilpailijoita koulutetaan ja valmennetaan tuleviin tehtäviin. Semifinalistit valitaan 3-6 kk ennen semifinaalia. Semifinalisteja koulutetaan alan huippuammattilaisten johdolla missikoulussa niin puhumisessa, esiintymisessä kuin kävelyssäkin. Semifinaalissa valitaan 10 finalistia mukaan huikealle Miss Suomi kiertueelle, joka huipentuu Miss Suomen kruunaukseen Miss Suomi finaalissa.

Positiivisesti ammattitaitoinen

Positiivinen viestintä on kaiken toiminnan lähtökohta. Edistämme naisia löytämään kokonaisvaltaisesti itsensä, kehittämään omaa ammattitaitoa siten, että jokaisesta voi tulla sekä oman elämänsä brändilähettiläs että edesauttaa muita tässä. Ammattitaidon kehittyminen ja kehittäminen takaa sen, että koulutuksissa ja valmennuksissa käyvät naiset työllistyvät ja ovat kaikessa toiminnassaan ”high profile”-statuksella: Itsevarmoja ammattilaisia. Positiivisesti ammattitaitoinen tarkoittaa myös sitä, että kanssamme on kivaa tehdä töitä. Ammattilaisina olemme kustannustehokkaista ja joustamme siten, että asiakas saa lisäarvoa.

Kauniisti itsevarma

Kauniisti itsevarma arvona tarkoittaa vahvaa itsetuntoa ja kohteliaisuutta, hyvätapaisuutta. Olemme helposti lähestyttäviä, välittäviä ja lämminhenkisyys näkyy kaikessa toiminnassamme. Kykenemme auttamaan toista, kehittämään ja vahvistamaan myös muita. Ihmisiä ei luokitella ainoastaan ulkonäön perusteella, vaan myös sisäinen vahvuus näkyy toiminnassamme.

Rehellisesti aito

Inhimillisyys, joka tarkoittaa totuudessa pysymistä ja vilpittömyyttä ja se on luotettavuutta, kunniallisuutta ja rehtiyttä, joka ei arvostele, rehentele, eikä sisällä puhetta toisista. Tavoitteena on kehittää toimintoja, minkä avulla jokainen voisi olla entistä enemmän oma itsensä. Kaikessa toiminnassa näkyy rehellisyys – puheessa – tekemisessä – ja työ hoidetaan hyvätapaisesti.

Miss Suomi on ennen kaikkea koko kansan missi

Miss Suomi -kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1931. Vuoteen 2018 mennessä Miss Suomen kruunua on kantanut yhteensä jo 80 kaunotarta. Sotavuosien aikana 1939-1940 sekä 1942-1944 ei järjestetty Miss Suomi -kilpailuja.

Finnartist Oy on jo vuodesta 1962 lähtien järjestänyt kaikki Miss Suomi -kilpailut.